Σοκολατένιος κορμός με πουρέ κάστανο


Υλικά:
500γρ πουρές κάστανο
125γρ Βιτάμ
125γρ κουβερτούρα
70γρ ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά της σούπας μαύρο ρούμι
Μαρόν γλασέ για διακόσμηση
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα





Τρόπος παρασκευής:
1.    Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία στους 400C.
2.    Ανακατεύουμε το Βιτάμ με την άχνη και τη σοκολάτα.
3.    Ενώνουμε το μείγμα με τον πουρέ κάστανο προσθέτουμε το ρούμι και αδειάζουμε στο κέντρο μιας στρωμένης λαδόκολλας.
4.    Τυλίγουμε τις δυο άκρες για να σχηματιστεί ο κορμός και τον βάζουμε στο ψυγείο ώσπου να σφίξει.
5.    Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και με ένα πιρούνι χαράζουμε την επιφάνεια για να σχηματιστούν γραμμές όπως στον κορμό ενός δένδρου.
Διακοσμούμε με μαρόν γλασέ φύλλα γκυ και άχνη ζάχαρη.







Πηγή: Νηστικό Αρκούδι
arwmakaigeush.blogspot.com aromakaigeush.blogspot.com arwmakaigeusi.blogspot.com aromakaigeusi.blogspot.com arwmakaigeush aromakaigeush arwmakaigeusi aromakaigeusi arwma kai geush arwma geush aroma kai geusi aroma geusi aroma kai geush aroma geush aroma kai gefsi aroma gefsi aroma kai gefsh aroma gefsh arwma kai gefsi arwma gefsi arwma kai gefsh arwma gefsh Άρωμα και Γέυση Άρωμα Γέυση Άρωμα και Γέυσι Άρωμα Γέυσι Άρομα και Γέυση Άρομα Γέυση Άρομα και Γέυσι Άρομα Γέυσι Άρωμα και Γευση Άρωμα Γευση Άρωμα και Γευσι Άρωμα Γευσι Άρομα και Γευση Άρομα Γευση Άρομα και Γευσι Άρομα Γευσι Αρωμα και Γέυση Αρωμα Γέυση Αρωμα και Γέυσι Αρωμα Γέυσι Αρομα και Γέυση Αρομα Γέυση Αρομα και Γέυσι Αρομα Γέυσι Αρωμα και Γέυση Αρωμα Γέυση Αρωμα και Γευσι Αρωμα Γευσι Αρομα και Γευση Αρομα Γευση Αρομα και Γευσι Αρομα Γευσι