
Υλικά:
500γρ πουρές κάστανο
125γρ Βιτάμ
125γρ κουβερτούρα
70γρ ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά της σούπας μαύρο ρούμι
Μαρόν γλασέ για διακόσμηση
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Τρόπος παρασκευής:
1. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία στους 400C.
2. Ανακατεύουμε το Βιτάμ με την άχνη και τη σοκολάτα.
3. Ενώνουμε το μείγμα με τον πουρέ κάστανο προσθέτουμε το ρούμι και αδειάζουμε στο κέντρο μιας στρωμένης λαδόκολλας.
4. Τυλίγουμε τις δυο άκρες για να σχηματιστεί ο κορμός και τον βάζουμε στο ψυγείο ώσπου να σφίξει.
5. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και με ένα πιρούνι χαράζουμε την επιφάνεια για να σχηματιστούν γραμμές όπως στον κορμό ενός δένδρου.
Διακοσμούμε με μαρόν γλασέ φύλλα γκυ και άχνη ζάχαρη.
Πηγή: Νηστικό Αρκούδι
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου