Γλυκό "Ξεπέτα"

Υλικά 

για 12 ατομικά μπολάκια:
1 κιλό μασκαρπόνε
10 αβγά
1-2 φλιτζάνια τριμμένη σοκολάτα κουβερτούρα
1 μπουκάλι αμαρέτο
14 αμαρέτο μπισκοτάκια
7-8 κουτ. σούπας ζάχαρη





Τρόπος παρασκευής

Ξεχωρίζουμε τα ασπράδια και τους κρόκους και τα τοποθετούμε σε ξεχωριστά μπολ. Χτυπάμε με μίξερ τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν και να φουσκώσουν. Στο μπολ με τους κρόκους ρίχνουμε το τυρί μασκαρπόνε, τη ζάχαρη, χτυπάμε τα υλικά με το μίξερ μέχρι να γίνουν μία λεπτή σε υφή κρέμα. Προσθέτουμε τη μαρέγκα και χτυπάμε τα υλκά ξανά.

Βάζουμε τα μπισκότα στο πάτο ενός μεγάλου μπολ, τα ραντίζουμε με αμαρέτο να μουλιάσουν. Απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα την κρέμα που φτιάξαμε, τρίβουμε τη σοκολάτα και την πασπαλίζουμε από πάνω. Θέλει ψυγείο πριν το ξεπετάξουμε!

Απλά..τέλειο!!!











Πηγή: Νηστικό Αρκούδι
arwmakaigeush.blogspot.com aromakaigeush.blogspot.com arwmakaigeusi.blogspot.com aromakaigeusi.blogspot.com arwmakaigeush aromakaigeush arwmakaigeusi aromakaigeusi arwma kai geush arwma geush aroma kai geusi aroma geusi aroma kai geush aroma geush aroma kai gefsi aroma gefsi aroma kai gefsh aroma gefsh arwma kai gefsi arwma gefsi arwma kai gefsh arwma gefsh Άρωμα και Γέυση Άρωμα Γέυση Άρωμα και Γέυσι Άρωμα Γέυσι Άρομα και Γέυση Άρομα Γέυση Άρομα και Γέυσι Άρομα Γέυσι Άρωμα και Γευση Άρωμα Γευση Άρωμα και Γευσι Άρωμα Γευσι Άρομα και Γευση Άρομα Γευση Άρομα και Γευσι Άρομα Γευσι Αρωμα και Γέυση Αρωμα Γέυση Αρωμα και Γέυσι Αρωμα Γέυσι Αρομα και Γέυση Αρομα Γέυση Αρομα και Γέυσι Αρομα Γέυσι Αρωμα και Γέυση Αρωμα Γέυση Αρωμα και Γευσι Αρωμα Γευσι Αρομα και Γευση Αρομα Γευση Αρομα και Γευσι Αρομα Γευσι