Ζελέ με αφρώδες κρασί και φράουλες

Υλικά

Για 6-8 άτομα
750 ml. καλής ποιότητας αφρώδες κρασί
200 γρ. ζάχαρη
5 φύλλα ζελατίνα
700 γρ. φράουλες ψιλοκομμένες





Τρόπος παρασκευής

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρασί με τη ζάχαρη και 200 γρ. από τις φράουλες. Μόλις πάρουν βράση σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα βράζουμε για άλλα 8 λεπτά. Βάζουμε τη ζελατίνη να μουλιάσει σε παγωμένο νερό. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μεσα τη ζελατίνη στραγγισμένη. Αφήνουμε το ζελέ να κρυώσει και ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Μόλις αρχίσει να πήζει ρίχνουμε μέσα τις φράουλες. Ανακατεύουμε και  σερβίρουμε σε μπολ ή πότηρια του κρασιού.

Καλή επιτυχία!









Πηγή: Νηστικό Αρκούδι
arwmakaigeush.blogspot.com aromakaigeush.blogspot.com arwmakaigeusi.blogspot.com aromakaigeusi.blogspot.com arwmakaigeush aromakaigeush arwmakaigeusi aromakaigeusi arwma kai geush arwma geush aroma kai geusi aroma geusi aroma kai geush aroma geush aroma kai gefsi aroma gefsi aroma kai gefsh aroma gefsh arwma kai gefsi arwma gefsi arwma kai gefsh arwma gefsh Άρωμα και Γέυση Άρωμα Γέυση Άρωμα και Γέυσι Άρωμα Γέυσι Άρομα και Γέυση Άρομα Γέυση Άρομα και Γέυσι Άρομα Γέυσι Άρωμα και Γευση Άρωμα Γευση Άρωμα και Γευσι Άρωμα Γευσι Άρομα και Γευση Άρομα Γευση Άρομα και Γευσι Άρομα Γευσι Αρωμα και Γέυση Αρωμα Γέυση Αρωμα και Γέυσι Αρωμα Γέυσι Αρομα και Γέυση Αρομα Γέυση Αρομα και Γέυσι Αρομα Γέυσι Αρωμα και Γέυση Αρωμα Γέυση Αρωμα και Γευσι Αρωμα Γευσι Αρομα και Γευση Αρομα Γευση Αρομα και Γευσι Αρομα Γευσι