Σουφλέ σοκολάτας

Υλικά
για 8 φορμάκια:
250 γραμ. κουβερτούρα
150 γραμ. μαλακό αλεύρι
100 γραμ. βιτάμ
5 αυγά
250 γραμ. ζάχαρη
παγωτό βανίλια (για το σερβίρισμα)






Τρόπος παρασκευής Αρχικά, λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, δηλαδή δυο κατσαρόλες, τοποθετημένες τη μια πάνω στην άλλη, όπου την από κάτω την έχουμε γεμίσει με νερό. Μέσα στην κουβερτούρα, βάζουμε και το βούτυρο να λιώνει.
Σε ένα μπολ, σπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με τη ζάχαρη και το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε καλά-καλά και με προσοχή για να μην σβολιάσει το μείγμα.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε την λιωμένη κουβερτούρα προσέχοντας να μην πέσει νερό από το μπεν μαρί μέσα στο μείγμα, επειδή θα πετρώσει το σουφλέ. Ανακατεύουμε ξανά το τελικό μείγμα, μέχρι να αποκτήσει μια ομοιομορφία.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τα φορμάκια και μοιράζουμε σ ‘αυτά το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Σερβίρουμε με παγωτό βανίλια και γίνονται ανάρπαστα.
Καλή όρεξη!












Πηγή: Νηστικό Αρκούδι
arwmakaigeush.blogspot.com aromakaigeush.blogspot.com arwmakaigeusi.blogspot.com aromakaigeusi.blogspot.com arwmakaigeush aromakaigeush arwmakaigeusi aromakaigeusi arwma kai geush arwma geush aroma kai geusi aroma geusi aroma kai geush aroma geush aroma kai gefsi aroma gefsi aroma kai gefsh aroma gefsh arwma kai gefsi arwma gefsi arwma kai gefsh arwma gefsh Άρωμα και Γέυση Άρωμα Γέυση Άρωμα και Γέυσι Άρωμα Γέυσι Άρομα και Γέυση Άρομα Γέυση Άρομα και Γέυσι Άρομα Γέυσι Άρωμα και Γευση Άρωμα Γευση Άρωμα και Γευσι Άρωμα Γευσι Άρομα και Γευση Άρομα Γευση Άρομα και Γευσι Άρομα Γευσι Αρωμα και Γέυση Αρωμα Γέυση Αρωμα και Γέυσι Αρωμα Γέυσι Αρομα και Γέυση Αρομα Γέυση Αρομα και Γέυσι Αρομα Γέυσι Αρωμα και Γέυση Αρωμα Γέυση Αρωμα και Γευσι Αρωμα Γευσι Αρομα και Γευση Αρομα Γευση Αρομα και Γευσι Αρομα Γευσι