Υλικά
2 αυγα
1 φλυτανι γαλα
1 φλυτσανι αλευρι
μισο κουταλακι αλατι
2 κουταλιες της σουπας λιωμενο βουτυρο Η μαργαρινη
Εκτελεση
Χτυπαμε καλα τα αυγα και μετα το γαλα,αλατι,αλευρι το σκεπαζουμε το μειγμα και το αφηνουμε για 30 λεπτα...υστερα βαζουμε λιγο απο το βουτυρο σε αντικολητικο τηγανι και μολις καψει καλα βαζουμε απο το μειγμα φλυτσανακια να γεμισει ο πατος του τηγανιου....μολις ψηθει απο την μια πλευρα γυριζουμε και απο την αλλη.Την γεμιζουμε με μερεντα και κοματακια καρυδι ,μπανανα και τριμενο μπισκοτο και απο πανω ριχνουμε λιωμενη σοκολατα αν θελουμε καλη επιτυχια και καλη σας ορεξη
2 αυγα
1 φλυτανι γαλα
1 φλυτσανι αλευρι
μισο κουταλακι αλατι
2 κουταλιες της σουπας λιωμενο βουτυρο Η μαργαρινη
Εκτελεση
Χτυπαμε καλα τα αυγα και μετα το γαλα,αλατι,αλευρι το σκεπαζουμε το μειγμα και το αφηνουμε για 30 λεπτα...υστερα βαζουμε λιγο απο το βουτυρο σε αντικολητικο τηγανι και μολις καψει καλα βαζουμε απο το μειγμα φλυτσανακια να γεμισει ο πατος του τηγανιου....μολις ψηθει απο την μια πλευρα γυριζουμε και απο την αλλη.Την γεμιζουμε με μερεντα και κοματακια καρυδι ,μπανανα και τριμενο μπισκοτο και απο πανω ριχνουμε λιωμενη σοκολατα αν θελουμε καλη επιτυχια και καλη σας ορεξη
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου