Banana Bread

Υλικά
10-12 φέτες
130 γρ. Βιτάμ Soft
180 γρ. σκούρα καστανή ζάχαρη
350 γρ. λιωμένες ώριμες μπανάνες
2 αυγά
1 φακελάκι βανίλια ή 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι τριμμένη κανέλα
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
¾ κουταλάκι μαγειρική σόδα
3 κουταλιές ζεστό γάλα


Τρόπος παρασκευής


1. Αλείφετε με το Βιτάμ μία μακρόστενη φόρμα κέικ. Χτυπάτε το Βιτάμ με τη ζάχαρη ώσπου να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτετε τις μπανάνες, τα αυγά, τη βανίλια, την κανέλα και μία πρέζα αλάτι και χτυπάτε το μείγμα καλά. Κοσκινίζετε το αλεύρι και την μπέικιν πάουντερ και το προσθέτετε στο μείγμα. Αναμειγνύετε τη σόδα με το γάλα και τα ρίχνετε στο μείγμα. Ανακατεύετε καλά.

2. Μεταφέρετε το μείγμα στη φόρμα και ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180C για 50΄περίπου, ώσπου το ψωμί να κάνει κρούστα στην επιφάνεια και η μύτη του μαχαιριού να βγαίνει καθαρή. Το αναποδογυρίζετε σε σχάρα για να κρυώσει.

3. Το σερβίρετε ζεστό ή κρύο, σκέτο ή φρυγανισμένο και αλειμμένο με Βιτάμ Ιδέα!, προσθέτοντας μικρά κομμάτια μπανάνας ή με την αγαπημένη σας μαρμελάδα. Ιδανικό, για ένα υγιεινό πρωινό ή  κολατσιό.










Πηγή: Νηστικό Αρκούδι
arwmakaigeush.blogspot.com aromakaigeush.blogspot.com arwmakaigeusi.blogspot.com aromakaigeusi.blogspot.com arwmakaigeush aromakaigeush arwmakaigeusi aromakaigeusi arwma kai geush arwma geush aroma kai geusi aroma geusi aroma kai geush aroma geush aroma kai gefsi aroma gefsi aroma kai gefsh aroma gefsh arwma kai gefsi arwma gefsi arwma kai gefsh arwma gefsh Άρωμα και Γέυση Άρωμα Γέυση Άρωμα και Γέυσι Άρωμα Γέυσι Άρομα και Γέυση Άρομα Γέυση Άρομα και Γέυσι Άρομα Γέυσι Άρωμα και Γευση Άρωμα Γευση Άρωμα και Γευσι Άρωμα Γευσι Άρομα και Γευση Άρομα Γευση Άρομα και Γευσι Άρομα Γευσι Αρωμα και Γέυση Αρωμα Γέυση Αρωμα και Γέυσι Αρωμα Γέυσι Αρομα και Γέυση Αρομα Γέυση Αρομα και Γέυσι Αρομα Γέυσι Αρωμα και Γέυση Αρωμα Γέυση Αρωμα και Γευσι Αρωμα Γευσι Αρομα και Γευση Αρομα Γευση Αρομα και Γευσι Αρομα Γευσι