
Υλικά
για μια μέτρια πιατέλα:
30 μπισκότα Savoyard
150 γρ. πραλίνα φουντουκιού (merenda ή άλλη)
100 γρ. φουντούκια ψιλοκομμένα
6 κουταλάκια μαρμελάδα κεράσι
1 φλιτζανάκι μαυροδάφνη
1 φλιτζανάκι γάλα πλήρες
Τρόπος παρασκευής
Ανακατεύουμε τη μαυροδάφνη με το γάλα Βουτάμε τα Savoyard στο μείγμα μας για να μουλιάσουν. Ανακατεύουμε την μερέντα με το τριμμένο φουντούκι. Βάζουμε μια στρώση μουλιασμένα σαβαγιάρ στην πιατέλα μας και από πάνω μια στρώση με μερέντα και μαρμελάδα. Επαναλαμβάνουμε πάλι την ίδια διαδικασία για 2η στρώση. Το βάζουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο και σερβίρουμε.
Αν θέλετε να κάνετε το δύσκολο και πιο σοκολατένιο, δείτε στις Παρόμοιες Συνταγές "Savoyard με πραλίνα φουντουκιού".
Καλή μας όρεξη!
Πηγή: Νηστικό Αρκούδι
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου